(Foto's: Regio15).

Enorme ravage bij eenzijdig ongeval op Oude Spoorbaan

De bewoner van een van de dijkwoningen langs de Oude Spoorbaan in Leiderdorp heeft zondagavond de schrik van zijn leven gehad toen een automobiliste de macht over het stuur verloor en dwars door het hekwerk reed dat tussen de woningen en de rijbaan staat. De bewoner zat buiten toen het ongeluk rond 21.00 uur gebeurde. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

Bij de botsing vloog ook een stuk metaal van het hek dwars door een raam naar binnen en ook kwam een deel in de parkeergarage onder de woningen terecht. De vrouw die het ongeluk veroorzaakte, werd ter plekke nagekeken door een toevallig passerende huisarts. Ze bleef wonder boven wonder ongedeerd. Haar voertuig is rijp voor de sloop en is weggesleept.

 

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×