(Foto's: Emile van Aelst).

Sinterklaas komt naar Leiden... en Sleutelstad!

Corona of geen corona, Sinterklaas komt gewoon naar Leiden. Op 13 november komt de Goedheiligman samen met zijn Pieten aan op de Beestenmarkt. De avonturen van Sinterklaas zijn vanaf 8 november te volgen in het Sinterklaas Nieuws Leiden op Sleutelstad TV.

Hoofdpiet, Sleutelpiet en Muziekpiet kwamen alvast langs in de studio van Sleutelstad om het nieuws persoonlijk aan de Leidenaren te vertellen. Ze hebben er vertrouwen in dat ook de intocht weer soepel verloopt. Het enige wat nog moet gebeuren, is een nieuwe sleutel voor de brug. Want die is Sleutelpiet nog even kwijt. De intocht is op 13 november live te volgen op Sleutelstad.

Sinterklaas Nieuws Leiden
Vanaf 8 november is Sinterklaas Nieuws Leiden te zien op Sleutelstad. Elke maandag, woensdag en vrijdag is er om 16.30 uur een nieuwe aflevering, in het weekend worden de uitzendingen herhaald. In totaal zijn er twaalf afleveringen, met natuurlijk een groot feest op 5 december.

De drie Pieten deden ook een oproep aan de Leidenaren: ze kunnen nog wel wat hulp gebruiken. Vrijwilligers die willen helpen bij de nieuwsuitzendingen of bij de intocht kunnen zich melden via info@sinterklaasintochtleiden.nl.

Leiden Sinterklaas 2021


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×