(Foto's: Regio15).

Maaltijdbezorger vliegt uit de bocht en ramt garagedeur

Een maaltijdbezorger is donderdagavond met zijn voertuig gecrasht op de Industrieweg in Voorschoten. De bezorger reed over de Industrieweg en wilde linksaf slaan naar de Donklaan. Hierbij is hij de macht over het stuur verloren en door een rolluik van een bedrijf gereden.

De jongen reed in een Carver, een elektrische kruising tussen een scooter en auto. Bij het inzetten van de bocht verloor de bestuurder de macht over het stuur. Het voertuig schampte een geparkeerde vrachtwagen, miste op een haar na een container en is tegen het rolluik van een bedrijfspand tot stilstand gekomen.

Bij de bestuurder is door de politie een speeksel- en drugstest afgenomen die negatief bleken te zijn. Volgens de politie heeft de bestuurder, die verder geen verwondingen overhield aan het incident, verklaard ‘iets’ harder dan de toegestane 45 kilometer per uur te hebben gereden.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×