(Foto: Robbert Beurse).

Beperkt programma tijdens Groene Hard- en Wandelloop Zoeterwoude

Traditiegetrouw organiseert de IJsclub Zoeterwoude op de laatste zondag van september een beweegevenement in het groene hart. Vorig jaar werd de Groene Hard- en Wandelloop als gevolg van de coronacrisis geannuleerd. Dit jaar kiest de organisatie ervoor om een deel van het programma door te laten gaan.

Op zondag 26 september kunnen jongeren van 6 tot en met 12 jaar meedoen aan een ludieke prestatieloop van 1,4 kilometer. Onderweg komen de deelnemers sportieve hindernissen tegen op het parcours dat loopt over Sportpark Haasbroek. De start is om 11.00 uur.

Vanaf 8.00 uur kan er ook gewandeld worden. Deelnemers kunnen kiezen voor een tocht van 10, 15 of 20 kilometer. Ook de wandeltocht start en eindigt bij de landijsbaan.

Leden van de ijsclub kunnen zondag gratis deelnemen. Anderen betalen 3 euro voor de kinderloop (inclusief medaille) en 5 euro (zonder medaille) of 6 euro (met medaille).

De start en finish van beide evenementen is op de landijsbaan VELD 11, sportpark Haasbroek Nieuweweg 12 2381 NW Zoeterwoude.

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×