(Foto's: Regio15).

Veel schade bij aanrijding Achthovenerweg Leiderdorp

Twee auto’s hebben vanavond bij een aanrijding forse schade opgelopen op de Achthovenerweg ter hoogte van de Bedrijvenweg in Leiderdorp. Omdat meerdere personen klachten aan borst en nek melden zijn twee ambulance opgeroepen voor eerste hulp. Uiteindelijk is één persoon overgebracht naar het ziekenhuis.

Door de klap van de botsing is één van de auto’s bovenop een biggenrug tot stilstand gekomen. De andere auto’s is aan de waterzijde van de weg tussen de bomen geschoven. Beiden auto’s zijn opgehaald door een bergingsbedrijf. De oorzaak van de botsing wordt door de politie onderzocht.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×