(Foto: Robbert Beurse).

Leidse singer songwriter Melle wil naar Lowlands

De meeste dromen van singer songwriter Melle Boddaert zijn de afgelopen tijd uitgekomen. Na een grote hit met ‘Run Run’ en de nieuwe single ‘Already Home’ in het vooruitzicht legt Boddaert de lat voor zichzelf nog hoger. Zijn nieuwe doel is om op te treden op festival Lowlands.

De angst om in een zwart gat terecht te komen na zijn afstuderen aan het conservatorium bleek ongegrond. “Hij had een lange aanlooptijd maar Run Run slaat nu ontzettend aan. Hij wordt landelijk op de radio gedraaid en dat is bijzonder en heel leuk natuurlijk”, vertelt Boddaert trots.

Lowlands
Optreden op het driedaagse muziekfestival Lowlands is voor de Leidse artiest de ultieme droom. “Allereerst hoop ik van mijn muziek te kunnen leven. Maar mijn grootste droom is om te mogen optreden op Lowlands. Dat is zo’n mooie plek. Dat wil ik ooit nog eens bereiken”, onthult hij.

Ruben Hein
Een samenwerking met een bekende artiest staat ook nog op het verlanglijstje van de doorbrekende artiest. Boddaert stond recent in het voorprogramma van zanger Ruben Hein. “Als je me vraagt met wie ik nog eens samen een single op zou willen nemen, dan is het antwoord Ruben Hein. Of Douwe Bob. Maar als Donnie belt wil ik ook best nadenken over een samenwerking”, grapt de artiest.

Op 1 oktober verschijnt ‘Already Home’. Voor de opnames mochten Boddaert en band gebruik maken van de beroemde Wisseloord Studios in Hilversum. Boddaert: “In 2019 wonnen we een Nobel Award. Naast een geldprijs en fotoshoot mochten naar Wisseloord. Daar hebben we de drums, bas en gitaar voor de nieuwe single opgenomen. In mijn studio in Haarlem hebben we daarna de vocals en ‘gekke instrumentjes’ toegevoegd.”

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×