Mart Hoogkamer. (Foto: Sleutelstad).

Ook Gebr. de Nobel organiseert een muziekfestival met Leidens Ontzet

Niet alleen de jongeren kunnen tijdens Leidens Ontzet bij een festival terecht. Ook Gebr. de Nobel organiseert een muziekfeest met een zeer Leidse line-up.

Mart Hoogkamer sluit op 4 oktober met Barry Badpak en coverband O’nine Leidens Ontzet af in Gebr. de Nobel. Het belooft, aldus Gebr. de Nobel-directeur Ruud Visser een spectaculair einde te worden van het lange Leidens Ontzet-weekeinde.Het programma begint om 19:30 en duurt tot 23:00. Kaarten a 22,50 euro zijn nog verkrijgbaar op de site van Gebr. de Nobel.

In augustus 2020 ging Mart Hoogkamer viral met een spontane cover van Unchained Melody gezongen in zijn zwembroek op het Spaanse strand. Tientallen miljoenen mensen van over de hele wereld bekeken de video en reageerden vol lof. In 2021 scoort Mart de zomerhit van het jaar met ‘Ik ga Zwemmen’.

Op 2 oktober is er ook feest in Gebr. de Nobel. Dan is er een ‘fijne avond vol rock, soul, blues, ska, funk en alles wat zich daartussenin bevindt: Gumbo Kings, Kiloknallers & Liquid Sun Orchestra’.

Cultuur Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×