(Foto's: Regio15).

Grote zoekactie naar zwemmer 't Joppe

De brandweer heeft vanmiddag bij het ’t Joppe gezocht naar een persoon in het water. Aan de oever van het ’t Joppe bij de Merenwijk was naast een bankje een tas met kleding aangetroffen. Ook werd een paar slippers direct langs het water gevonden. Omdat niet direct duidelijk was aan wie de spullen toebehoorden, werd een zoekactie op touw gezet.

Met een twee boten en een duikteam heeft de brandweer gezocht naar een persoon in het water. Ook een helikopter van de politie heeft enige tijd meegeholpen aan de zoektocht. Na enige tijd zoeken werd duidelijk dat het ging om een persoon die ‘even lekker een rondje aan het zwemmen was’. Hierop heeft de brandweer de zoekactie direct afgebroken.

Tijdens de zoekactie kwam bij de opstelplaats van de brandweer nog een persoon in badjas aanfietsen. Deze vrouw wilde ook een rondje zwemmen, maar is vanwege de zoekactie toch maar terug naar huis gegaan.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×