(Archieffoto: IJsbrand Terpstra).

Karin Rosdorff lijsttrekker voor Hart voor Oegstgeest

De leden van Hart voor Oegstgeest hebben Karin Rosdorff unaniem gekozen als lijsttrekker van de partij bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ze krijgt de opdracht mee om het belang van een zelfstandig Oegstgeest te behartigen.

Rosdorff kreeg de afgelopen jaren veel waardering voor haar sterke inhoudelijke voorbereiding op de vergaderingen. Dat deed ze eerst als tweede raadslid van de partij en na het vertrek van Frits van Dissel als fractievoorzitter. Rosdorff woont sinds 1999 in Oegstgeest en is sinds 2011 actief voor Hart voor Oegstgeest en de voorloper Leefbaar Oegstgeest.

De leden van de partij hebben tijdens de ledenvergadering aangegeven dat Oegstgeest vooral zelfstandig moet blijven, verwijzend naar de discussie over fusie met Leiden. “Projectontwikkelaars zijn niet de baas in Oegstgeest”, noemt de partij het. “Het belang van onze inwoners moet centraal blijven staan!”

Oegstgeest Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×