(Foto: Sleutelstad).

Zondag derde aflevering Typisch Leiden

In Typisch Leiden maken we kennis met de bewoners van Leiden. Wie zijn de mensen die in de ‘Sleutelstad’ wonen en hoe ziet hun leven eruit? Op die vragen zoekt BNNVARA het antwoord in de twaalfdelige documentaire Typisch Leiden.

In de derde aflevering van Typisch Leiden (zondag om 11.30 uur) mogen de kinderen van expats Alessandra en Luca weer naar school. ’s Morgens vroeg is het chaos om iedereen in dit Italiaanse gezin op tijd de deur uit te krijgen. Studente Lotte is een weekend thuis bij haar ouders in Den Haag. Haar vader is geboren en getogen in Leiden en is supertrots dat ze in de stad is gaan studeren.

Peter Labrujère is niet alleen de baas van de dumpwinkel, maar ook actief op de Rederij, die helemaal drijft op vrijwilligers. Op het moment van de opnames van de serie liggen de boten stil. Het Singelpark is volop in ontwikkeling. De bouwvakkers van het Lakenpark zijn in januari en februari aan het werk. Erik-Jan is de uitvoerder van dit project.

Typisch Leiden is drie maanden lang te zien op sleutelstad.nl/tv en via Ziggo kanaal 46 en KPN kanaal 1421. Elke aflevering wordt een week lang dagelijks op verschillende uitzendtijden herhaald. Kijk in de gids voor de uitzendtijden.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×