Gesprek met de burgemeester: einde QR-codes, blikjesverbod en beschoten lounge

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit.

Dit weekend vond de marathon plaats, tijdens Leidens Ontzet konden we massaal naar de kermis. Betekent dat dat het oude normaal weer voor de deur staat? Wanneer nemen we weer afscheid van de QR-codes? Verder gaat het deze maand over het verbod op eigen blikjes en flesjes tijdens Leidens Ontzet. Is dat voor herhaling vatbaar volgend jaar? Tot slot: er lopen nog twee onderzoeken over gebeurtenissen in de stad: de beschoten Marrakesh Lounge en het ongeluk met de 7-jarige Doris. Hoe staat het daarmee?


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de tweede maandag van oktober

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071 en wordt in de week daarna herhaald op Sleutelstad TV. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×