Het genomineerde team van Radio Gemiva. (Foto: Radio Gemiva).

Radio Gemiva genomineerd voor Special Media Awards

Radio Gemiva van de Gemiva-SVG Groep is vandaag voor de derde keer op rij genomineerd voor de Special Media Awards in de categorie Beste Radiostation. De Special Media Awards worden jaarlijks uitgereikt aan mediamakers met een verstandelijke beperking. Dit keer zijn ook Radio Gemiva-medewerkers, DJ/Dichter Asya en DJ Juraini, genomineerd in de categorie Beste Podcast.

De DJ’s zijn supertrots op hun derde nominatie op rij. “En dan ook nog eens in de rubriek Beste Podcast, het kan niet op!”, zegt een dolgelukkige Asya, die is genomineerd met haar podcast over het Rijksmuseum. De programmamakers van Radio Gemiva moeten nog even wachten of zij ook daadwerkelijk de award winnen. Op 5 november worden de winnaars bekend gemaakt in het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

Radio Gemiva is het radiostation van de Gemiva-SVG Groep en is overal online te beluisteren. De radio crew zendt iedere woensdag en vrijdag ‘live’ uit vanuit een professionele studio in activiteitencentrum De Zonnehoek in Zoeterwoude. Er is een ochtend- en een middaguitzending. Ook is Radio Gemiva te beluisteren via Sleutelstad. Elke zondagavond tussen 22.00 en 23.00 uur wordt het beste van het beste uit de uitzending van die week op Sleutelstad uitgezonden.

Advertentie

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×