Fons Groenendijk te gast bij Licht op Leiden. (Foto: Sleutelstad).

Fons Groenendijk per direct naar Antalyaspor Turkije

Fons Groenendijk gaat per direct aan de slag bij Antalyaspor in Turkije. De geboren Leidenaar, die ruim een jaar clubloos is geweest, werd begin oktober benaderd door hoofdcoach Nuri Sahin van de Turkse club. Hij wilde Groenendijk graag als zijn klankbord en rechterhand. Dat meldt Leidenamateurvoetbal.nl op hun website.

“Voor mij is dit een prachtige uitdaging. Het schijnt een hele mooie stad te zijn en geweldig gelegen,” zegt een opgetogen Groenendijk. “Ik was het thuis zitten ook wel beu en dit komt als geroepen. Sahin heeft een mooie staf samen gesteld met onder meer een Braziliaanse fitnesscoach en Michael Lindeman, die ik ken van mijn kortstondige avontuur in Abu Dhabi.”

Groenendijk heeft een contract voor zeven maanden met een optie om dit bij voldoende succes te verlengen. Omdat Antalyaspor zaterdag uitkomt tegen Sivasspor en de club een nieuwe koers wil varen, is Groenendijk vandaag al vertrokken naar de Turkse badplaats. Want zo zegt hij: “Ik wil daar graag een bijdrage aan leveren.”

Eerder dit jaar was Groenendijk te gast in ‘Licht op Leiden’, het praatprogramma op Sleutelstad TV. Hier sprak presentator Ton Kohlbeck met hem over zijn periode als profvoetballer bij clubs in het binnen- en buitenland en ook over zijn inmiddels meer dan achttien jaar trainer op topniveau. Die uitzending is hier terug te kijken.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×