(Foto: Gemeente Leiderdorp).

Prikbus nu ook in Leiderdorp

De GGD Hollands-Midden staat voorlopig elke dinsdagmiddag met een prikbus op het parkeerterrein bij de Zijlbaan in Leiderdorp. Iedereen die dat wil kan zich daar zonder afspraak laten vaccineren met het Pfizer-vaccin.

Bij de eerste prik kunnen mensen meteen een afspraak maken voor de tweede prik. Tussen de eerste en de tweede vaccinatie zit tenminste drie weken.

Andere prikbuslocaties in de regio zijn tot eind oktober het Kooiplein in Leiden-Noord (op vrijdagen van 11.00 tot 17.00 uur) en De Eendenkooi in Zoeterwoude-Rijndijk (alleen nog op dinsdag 19 oktober van 14.00 tot 17.00 uur).

 

Leiden Leiderdorp Maatschappij Regio Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×