De Hoogvliet supermarkt aan de Kennedylaan gaat twee weken dicht voor een grondige verbouwing. (Foto: PR).

Hoogvliet in Leiden Zuidwest gaat tijdelijk dicht

De Hoogvliet supermarkt aan de Kennedylaan in Leiden wordt de komende periode flink gemoderniseerd. Ook voert de supermarktketen de nieuwe Hoogvliet-huisstijl door in het filiaal in Leiden Zuidwest. Vanwege de verbouwing is de supermarkt gesloten van vrijdag 22 oktober 17.00 uur tot en met woensdag 3 november. Op donderdag 4 november is de supermarkt vanaf 8.00 uur weer open.

De supermarkt krijgt bij de verbouwing onder andere houten frames en digitale schermen bij de versafdelingen. Nieuw in het assortiment zijn diverse soorten diepgevroren vis die klanten zelf kunnen scheppen en het wijnaanbod wordt flink uitgebreid.

“Wat misschien even wennen zal zijn, is de looproute”, meldt een woordvoerder van de supermarkt.  “Die wordt van linksom aangepast naar rechtsom. Ook het kassapark wordt aangepakt en gemoderniseerd, waardoor een vlotte doorstroming bij de kassa’s verzekerd is.”

Tijdens de sluiting kunnen Hoogvliet-klanten terecht bij de vestigingen aan het Levendaal in Leiden en de winkels in Voorschoten en Valkenburg.

Advertentie

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×