(Foto's: Regio15).

Drie auto's betrokken bij kop-staartaanrijding Gooimeerlaan

Bij een oversteekplaats op de Gooimeerlaan zijn vanmiddag drie auto’s betrokken geraakt bij een kop-staartbotsing. Verschillende personen zijn door ambulancemedewerkers gecontroleerd op verwondingen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Het ongeval vond plaats nadat de voorste auto wilde stoppen bij de oversteekplaats voor een fietser. De middelste auto overzag de situatie en kon op tijd stoppen. Het derde voertuig zag dit echter te laat en botste op de voorligger die doorschoof naar het eerste voertuig.

Vanwege het ongeval was de Gooimeerlaan vanaf de Flevoweg tot en met de rotonde bij de Willem de Zwijgwrlaan enige tijd afgesloten voor het overige verkeer.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×