Het Groot Leiderdorps Dictee in het gemeentehuis. (Foto: J.P. Kranenburg).

Groot Leiderdorps Dictee dit jaar weer in gemeentehuis

Dit jaar viert het Groot Leiderdorps Dictee een jubileum: voor de tiende keer organiseert de Volksuniversiteit Leiderdorp (LVU), in nauwe samenwerking met de gemeente Leiderdorp, het dictee. Na een online corona-editie kan dat dit jaar weer in het gemeentehuis. Het dictee vindt plaats op 25 november en start om 20.00 uur.

De tekst van het dictee wordt dit jaar geschreven door Roiland de Bonth, taalkundig onderzoeker van het Instituut voor de Nederlandse Taal. Voor het eerst is er ook een dictee voor leerlingen van groep 8 van de Leiderdorpse basisscholen. Ook het scholierendictee wordt gehouden op donderdag 25 november in het Leiderorpse gemeentehuis, maar dan ’s middags om 16.00 uur.

Aanmelden kan bij de LVU met een mailbericht aan info@volksuniversiteitleiderdorp.nl.

Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×