(Foto: Media TV).

Gemeente en politie doen controle op bedrijventerrein Zoeterwoude

Het bouw- en woningtoezicht van de gemeente en de politie hebben donderdagmiddag rond 13.00 uur een controle gedaan op industrieterrein Grote Polder in Zoeterwoude-Rijndijk. Meerdere bedrijven konden rekenen op een bezoek van de wetshandhavers.

Bij het pand van een beddengroothandel was de meeste activiteit. “Omdat ik de sleutels van een paar ruimtes niet kon vinden duurde het bezoek aan mijn adres langer”, zegt eigenaar Rob Boogert in een reactie. Volgens hem werden er tijdens de controle een aantal onvolkomenheden bij zijn bedrijf geconstateerd die hij op gaat lossen.

De inval maakt onderdeel uit van een grotere actie, bevestigt de gemeente Zoeterwoude desgevraagd. Meer wil een woordvoerder donderdagmiddag nog niet kwijt. De gemeente geeft na het weekend een toelichting op de actie.

Noot van de redactie: in een eerdere versie van dit artikel werd ook de FIOD genoemd als deelnemende partij aan de actie. Zowel de politie als gemeente willen daarop echter nog niet reageren, waardoor die partij (voorlopig) uit het artikel is geschrapt.

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×