(Foto: Emile van Aelst).

Genoeg te doen tijdens Winter Wonder Weken

De dagen worden snel korter en dat betekent dat de feestdagen er weer aankomen. Om de binnenstad in deze maanden op te fleuren organiseert het Centrummanagement ieder jaar de Winter Wonder Weken. Eerder werd bekend dat de drijvende kerstmarkt niet komt, maar er staan nog genoeg anderen dingen op de planning.

Siebe Winnubst, projectmanager Evenementen bij het Centrummanagent Leiden, verheugt zich op de nieuwe elementen die zijn toegevoegd aan de Winter Wonder Weken: “Door meer spreiding in de programmering zorgen we ervoor dat het in november en december in de hele binnenstad bruist en gezellig is. Hierdoor profiteren nog meer ondernemers van de binnenstad van de inspanningen van het Centrummanagement om de stad aantrekkelijk en economisch vitaal te houden.”

Nieuwe onderdelen
Sommigen onderdelen in het programma zijn er voor het eerst. Zoals het evenement Rembrandt in de Winter op de Hooglandse Kerkgracht. De straat zal daar omgetoverd worden tot een zeventiende-eeuws tafereel met figuranten en acteurs. Ook in het Pieterskwartier is er een nieuw onderdeel. Er komt een speurtocht langs de geheimen en verhalen van het Pieterskwartier, in samenwerking met het Festival Letterlijk, dat op hetzelfde moment plaatsvindt.

Cultuur Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×