Enkel spoor bij Leiden Lammenschans (Foto: Robbert Beurse).

Dit weekend geen treinen maar bussen tussen Leiden en Woerden

Er rijden dit weekend geen treinen tussen Leiden Centraal en Woerden. Prorail werkt op dit traject aan het spoor om het geschikt te maken voor de nieuwe dienstregeling die op 13 december ingaat. Dan gaan op het traject Leiden-Utrecht tussen 6.00 en 10.00 uur en 15.00 en 20.00 uur vier treinen per uur rijden, in plaats van de huidige twee.

Tijdens de werkzaamheden zet de NS tussen Leiden en Woerden bussen in. Reizigers krijgen het advies om naar Utrecht via Schiphol te reizen. De extra reistijd bedraagt een half uur. Vanaf maandagochtend rijden de treinen weer volgens de gebruikelijke dienstregeling.

 

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×