(Foto: Casper Chaudron).

Spandoek boven Haarlemmerstraat maakt plaats voor kerstlampjes

Het spandoek dat Peter Labrujère ophing boven de Haarlemmerstraat is weer weg. Vorige week werd het door hem opgehangen tegen overlast van mensen die in de nacht lawaai maakten. In overleg met het centrum-management heeft het doek plaatsgemaakt voor de feestverlichting.

“Ik heb een boel losgemaakt en het zit allemaal in de molen door deze actie.” Zegt Labrujère, bewoner en winkelier in de Haarlemmerstraat. Hij kijkt terug op een geslaagde actie. “Het is een ludieke actie geweest en ik vond het ook leuk om te doen dus ik ben nog niet klaar. Als het nu nog niet opgelost wordt ga ik gewoon door met andere acties.”

Labrujère vindt het onterecht dat er een 24-uurs vergunning is afgegeven voor een winkel op deze locatie. Hij gaat uitzoeken hoe de vergunning in elkaar zit en wil weten waarom deze zaak een dergelijke vergunning op deze plek heeft gekregen.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×