(Foto's: Regio15).

Zoektocht Het Joppe afgerond, lichaam geborgen

De persoon waar de politie en duikers van Defensie al bijna een week naar zochten in Het Joppe is hoogstwaarschijnlijk gevonden. Donderdagmiddag werd in het diepe water van de plas tussen Leiden en Warmond een lichaam gevonden. De recherche doet aan de Zijldijk in Warmond forensisch onderzoek.

De zoektocht naar een vermist persoon begon afgelopen zaterdag met een helikopter en boten van de politie. Dinsdag werd extra apparatuur naar de locatie gebracht en gingen ook duikers van Defensie het water in. Dat heeft uiteindelijk tot de vondst van een lichaam geleid.

Als het onderzoek aan de Zijldijk is afgerond, kan de rust rond de recreatieplas na bijna een week weer terugkeren. De politie liet eerder al weten geen verdere mededelingen te doen over de zoektocht om de privacy van de vermiste persoon te respecteren.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×