(Foto: Chris de Waard).

Churchilllaan twee weekeinden op de schop

De Churchilllaan krijgt dit weekeinde een nieuwe laag asfalt. Vanaf vrijdagavond 20.00 uur tot en met maandagochtend is de Churchilllaan vanaf de Voorschoterweg richting de Haagweg afgesloten.

Een week later, op vrijdag 12 november vanaf 20.00 uur krijgt de baan vanaf de Haagweg richting de Voorschoterweg een nieuwe asfaltlaag. Die wegwerkzaamheden duren tot en met maandag 15 november tot ongeveer 06.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is telkens de andere rijbaan tijdelijk ingericht als tweerichtingsweg.

Omleidingen
Lokaal wordt het verkeer tijdens de werkzaamheden met bebording omgeleid. Tijdens de werkzaamheden zijn de zijstraten naar de Churchilllaan afgesloten voor autoverkeer. Fietsverkeer wordt op een aantal kruispunten door verkeersregelaars naar de andere zijde van de Churchilllaan geleid. Er moet rekening gehouden worden met vertraging.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×