Radio Gemiva werd uitgeroepen tot 'Beste Radiostation'. (Foto's: PR).

Radio Gemiva wint Special Media Award voor Beste Radiostation

Voor de derde keer zijn vrijdagavond de Special Media Awards uitgereikt in Beeld en Geluid in Hilversum. Eveneens voor de derde keer waren de radiomakers van Radio Gemiva uit Zoeterwoude genomineerd. En ook nu bleek maar weer: drie keer is inderdaad scheepsrecht, want voor het eerst ging het team er met de titel vandoor. Radio Gemiva werd gekozen tot ‘Beste Radiostation’. De prijzen werden uitgereikt door Irene Moors.

Radio Gemiva is het radiostation van de Gemiva-SVG Groep en is online te ontvangen via www.radiogemiva.nl. Ook is elke zondagavond tussen 22.00 en 23.00 uur een samenvatting van de programma’s te beluisteren via Sleutelstad.

De radiomakers verzorgen de uitzendingen vanuit Gemiva-locatie De Zonnehoek als onderdeel van hun dagbesteding. Ze worden daarbij begeleid door radiomaker Jaap van Sandijk die ook bij Sleutelstad wekelijks te horen is en bovendien al jaren voorzitter is van onze omroep.

De Special Media Awards worden sinds 2019 uitgereikt aan cliënten van zorginstellingen. Mediamakers met een verstandelijke beperking dingen mee naar de awards die in verschillende categorieën worden uitgereikt. Doel achter de awards is de cliënten van de instellingen ook online mee te laten doen via de verschillende (sociale) media.

 

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×