(Foto's: Regio15 en ingezonden).

Ernstig ongeval op spoorwegovergang Haagweg

Bij de spoorwegovergang op de Haagweg in Leiden is woensdagavond rond 20.45 uur iemand aangereden door een trein. Een woordvoerder van de politie kon nog niets over de oorzaak zeggen. De trein vanuit Utrecht staat stil op de overweg. Over de Haagweg zijn afzetlinten gespannen. De passagiers zijn uit de trein gehaald en stapten uit aan de zijde van de Rijnzichtstraat.

Het slachtoffer is ernstig gewond geraakt en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Ook artsen van het Mobiel Medisch Team (MMT) dat met de auto ter plaatse kwam, zijn meegereden naar het ziekenhuis.

De NS meldt dat er vanwege de aanrijding geen treinverkeer mogelijk is tussen station Leiden Centraal en station Leiden Lammenschans. Dit duurt tot tenminste 23.30 uur. Ook het wegverkeer kan voorlopig geen gebruik maken van de overgang.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×