Opnieuw grote politie-inzet bij Veerhuis

De politie is met veel eenheden aanwezig in en om het Veerhuis aan het Utrechtse Jaagpad in Leiden. Reden is overlast die wordt veroorzaakt door een persoon met verward gedrag in een van de appartementen. Naast veel agenten is ook een onderhandelaar van de politie aanwezig en ook hondengeleiders.

Op 26 oktober kwam de politie in hetzelfde gebouw ook al in actie. Ook toen zorgde dezelfde bewoner voor problemen.

Agenten zijn met een stormram het flatgebouw binnengegaan, maar hebben die niet nodig gehad. Ze hebben uiteindelijk in het appartement met de bewoner gesproken en vertrokken vervolgens weer. Ook de ambulance is vertrokken. De bewoner is niet meegenomen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×