Het is stil bij Hoppezak. (Foto: BNNVARA).

Zondag in Typisch Leiden onder andere Hoppezak

In Typisch Leiden maken we kennis met de bewoners van Leiden. Wie zijn de mensen die in de ‘Sleutelstad’ wonen en hoe ziet hun leven eruit? Op die vragen zoekt BNNVARA het antwoord in de twaalfdelige documentaire Typisch Leiden, elke zondag om 11.30 uur op Sleutelstad TV.

In de achtste aflevering van Typisch Leiden een portret van Yvonne. Zij studeert inmiddels een half jaar in Leiden. Ook is zij aangesloten bij de Mormoonse kerk. Normaal zou ze daar naartoe gaan, maar ook hier worden de diensten online gehouden. Ze kan er met haar ouders samen over bellen. Ook wordt Peter Labrujère weer gevolg. Peter woont boven zijn dumpwinkel en krijgt daar computerles van Sofie. Hij wil een fotoboek maken, maar de computer wil niet wat Peter wil. En bij kledingverhuur Hoppezak is het stil in de winkel. Vanwege corona zijn er geen feestjes en de eigenaar vindt het maar een saaie bedoening.

Typisch Leiden is drie maanden lang te zien op sleutelstad.nl/tv en via Ziggo kanaal 46 en KPN kanaal 1421. Elke aflevering wordt een week lang dagelijks op verschillende uitzendtijden herhaald. Kijk in de programmagids voor de uitzendtijden.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×