(Foto: Marja van Tilburg).

ZZ Leiden overweegt verplaatsen thuiswedstrijden

Omdat door de nieuwe coronalockdown sportwedstrijden de komende drie weken zonder publiek gespeeld moeten worden, beraadt ZZ Leiden Basketball zich op uitstel van de wedstrijden die in die periode gepland staan. De basketbalclubs die uitkomen in de Belgisch-Nederlandse BNXT league hebben onderling afgesproken dat thuisclubs de optie krijgen om een wedstrijd te verplaatsen.

Reden daardoor is dat de clubs entree- en barinkomsten mislopen als er geen publiek aanwezig mag zijn. Vanwege die commerciƫle belangen, maakt The Hague Royals vandaag gebruik van deze optie. De wedstrijd van ZZ Leiden tegen The Hague Royals gaat daarom vanavond niet door.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×