(Foto: Rabobank Leiden-Katwijk).

Rabobank verdeelt 120.000 euro via Rabo ClubSupport

De afgelopen weken hebben bijna 4.000 inwoners uit de regio via Rabo ClubSupport gestemd op hun favoriete clubs en verenigingen. In totaal waren er 130 doelen en projecten waaruit men kon kiezen. Al deze clubs en verenigingen kunnen rekenen op een ondersteuning. De bank verdeelde dit jaar 120.000 euro via Rabo ClubSupport.

Na het tellen van alle stemmen bleek stichting ‘100 jaar Quick Boys’ als grote winnaar uit de bus te komen. Zij kregen de meeste stemmen en ontvingen 3.500 euro vanuit Rabo ClubSupport voor de organisatie van een re√ľnie. Ook andere winnaars kregen soortgelijke bedragen. Hospice Xenia bijvoorbeeld en Fietsmaatjes LeidenLeiderdorp.

Betrokken buurt
“Het is fantastisch om te zien hoeveel leden gestemd hebben”, vindt Marius Hovius die sinds april van dit jaar directeur is van Rabobank Leiden-Katwijk. “Daaruit spreekt een enorme betrokkenheid. En terecht. Het verenigingsleven vervult een belangrijke sociale en maatschappelijke rol in onze regio. Het is een plek waar iedereen welkom is, je van elkaar kan leren, je kan ontwikkelen en jezelf kan zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen die dat wil kan deelnemen. Dankzij Rabo ClubSupport versterken we het verenigingsleven zodat ze die rol kunnen blijven vervullen.”

Het totale overzicht is te bekijken op Raboclubsupport.nl.

Maatschappij Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×