ZZ Leiden mag door in de Europe Cup dankzij de overwinning van Iraklis op Mornar Bar. (Foto: Marja van Tilburg).

ZZ Leiden mag door in Europa dankzij winst Grieken

Zorg en Zekerheid Leiden verloor woensdagmiddag van Bahcesehir College in Turkije, maar mag zich toch gaan opmaken voor een vervolg in de Europe Cup. Dankzij een onverwachte overwinning van Iraklis op Mornar Bar, eindigt Leiden als tweede in de poule.

In de eigen wedstrijd tegen de Turkse ploeg kon ZZ Leiden het tempo de eerste twee kwarten nog wel bijbenen, maar na de rust moesten de Leidenaren al snel het hoofd buigen. Daarna was het wachten op de andere wedstrijd in de poule. Daar leek het lange tijd dat Mornar Bar aan het langste eind zou trekken, maar in de laatste minuut kaapte de Griekse ploeg de overwinning weg.

ZZ Leiden werd door de Griekse overwinning spekkoper en pakte de gedroomde tweede positie in de poule die toegang geeft tot de volgende ronde. Voor Montenegro zijn de druiven zuur, zij vissen achter het net.

 

 

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×