(Foto's: Robert Laan).

Sinterklaas in Leiderdorp ontvangen door burgemeester

Sinterklaas is vanmorgen om 10.00 uur aangekomen bij de Ockenrode in Leiderdorp. Daar werd hij ontvangen door burgemeester Laila Driessen die hem van harte welkom heette in het dorp. Voordat hij met de pieten voet aan wal zette, konden de kinderen en de Sint uitgebreid naar elkaar zwaaien.

Er waren dit jaar geen uitgebreide activiteiten rond de aankomst. De Sint stapte na aankomst al vrij snel met de burgemeester in een koets en begon aan een rondgang langs de verschillende winkelgebieden.

Die rondtocht is dit jaar wel een stuk uitgebreider dan normaal. Als eerste ging sinterklaas naar de Oranjegalerij. Na een pauze gaat sinterklaas om 13.00 uur naar winkelcentrum Santhorst en een uurtje later naar de Baanderij. De rijtoer wordt om 15.00 uur afgesloten bij Winkelhof.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×