(Foto: Chris de Waard).

Marrakech Lounge definitief dicht: vergunningen ingetrokken

Burgemeester Lenferink heeft de alcoholvergunning van de Marrakech Lounge aan de Herenstraat ingetrokken. Hetzelfde geldt voor de vergunning van twee kansspelautomaten. Door het intrekken van de vergunningen kan de ondernemer de Marrakech Lounge niet meer exploiteren.

Volgens de burgemeester is het definitief sluiten van het bedrijf nodig ter bescherming van de openbare orde en veiligheid. De Marrakech Lounge werd op vrijdag 3 september 2021 doelbewust beschoten. Over de voorgang van het onderzoek naar de achterliggende oorzaak van die beschieting zijn nog geen mededelingen gedaan.

112 Sleutelstad Leiden Schietpartij Marrakech Lounge


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×