Martine Breedveld (rechts) is lijsttrekker voor de VVD Leiderdorp. Begin vorig jaar volgde ze Bart Hoenen (midden) op als fractievoorzitter toen die de raad tussentijds verliet.

Leden VVD Leiderdorp stellen kandidatenlijst vast: Martine Breedveld is lijsttrekker

De leden van de Leiderdorpse afdeling van de VVD hebben vanavond de definitieve kandidatenlijst voor de verkiezingen van 16 maart 2022 vastgesteld. De leden kozen fractievoorzitter Martine Breedveld als lijsttrekker.

De zittende raadsleden Frank van Noort (2), Niels Verwers (3) en Brigitte van Elburg (6) staan ook nu weer op de kandidatenlijst. Op de nummers  4 en 5 staan respectievelijk de nieuwe burgerraadsleden Tom Groentjes en Gert-Jan de Jong.

Voorzitter Ino Cooijmans van het bestuur van het VVD netwerk Leiderdorp-Zoeterwoude stelt dat het goed is gelukt om ervaring en nieuw talent goed vertegenwoordigd te laten zijn in de top van de lijst. “We zijn blij met dit sterke team en onze vrouwelijke lijsttrekker in Leiderdorp. Onze leden en het bestuur zijn ervan overtuigd dat wij met deze kandidatenlijst,¬† lijsttrekker en het eerder vastgestelde verkiezingsprogramma zeer goed voor de dag komen bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.”

Wethouder Willem Joosten die de actieve politiek na de verkiezingen verlaat, staat op plek 8.

De volledige lijst voor VVD Leiderdorp:

1 Martine Breedveld
2 Frank van Noort
3 Niels Verwers
4 Tom Groentjes
5 Gert-Jan de Jong
6 Brigitte van Elburg
7 Dick Meiners
8 Willem Joosten
9 Rina Cooijmans
10 Frans Zonneveld
11 Jan Suijkerbuijk
12 Hans van Arkel
13 Robin van der Horst
14 Tiddo Bresters
15 Bob Reidsma
16 Jos Gerrese
17 Herbert Zilverentant
18 Kees Wassenaar

Leiderdorp Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×