(Foto: BNNVARA).

Zondag in Typisch Leiden: Emel mist 'iets'

In Typisch Leiden maken we kennis met de bewoners van Leiden. Wie zijn de mensen die in de ‘Sleutelstad’ wonen en hoe ziet hun leven eruit? Op die vragen zoekt BNNVARA het antwoord in de twaalfdelige documentaire Typisch Leiden, elke zondag om 11.30 uur op Sleutelstad TV.

In alweer de tiende aflevering mag Emel af en toe ‘naar school’. Zij werkt in de kantine van het Stedelijk Gymnasium. Maar er zijn nog nauwelijks leerlingen als gevolg van coronamaatregelen en Emel mist het ‘klessebessen met mijn jongens en meiden’ verschrikkelijk. Midas mist het voetballen en maakte daar met twee vrienden een nummer over. Na veel geploeter staat het erop. En er komt een heuse clip aan.

Erik van het muzikale duo ‘Plaatjes vullen Gaatjes’ heeft het ook niet zo druk. Dus tijd genoeg om samen te zijn met dochter Berbe door te brengen. Ze halen herinneringen op aan hoe het voor haar was toen Erik de scheiding aankondigde. En orgelman Fabian prijst paardenworst aan.

Typisch Leiden is drie maanden lang te zien op sleutelstad.nl/tv en via Ziggo kanaal 46 en KPN kanaal 1421. Elke aflevering wordt een week lang dagelijks op verschillende uitzendtijden herhaald. Kijk in de programmagids voor de uitzendtijden.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×