(Foto: PR).

Kersttaptoe gaat door op Pieterskerkplein

Nadat de Kersttaptoe vorig jaar niet door kon gaan in verband met de coronamaatregelen, organiseert Marchingband Management van Leidenaar Simon Dubbelaar deze maand wel weer een editie van de Familie Kersttaptoe Show. Niet zoals de afgelopen jaren in het evenementencentrum bij Holiday Inn, maar in de buitenlucht. De show wordt op zaterdag 11 december gehouden op het Pieterskerkplein.

Het wordt een coronaproof evenement op zaterdagmiddag. Het plein wordt afgehekt en bij toegang tot het terrein wordt met behulp van de CoronaCheckApp bij alle bezoekers gecontroleerd of ze een geldige QR-code hebben. Zonder die code mag men niet naar binnen. Ook is het aantal plaatsen beperkt. Als het maximaal aantal personen is bereikt, kan de organisatie geen mensen meer tot het Pieterskerkplein toelaten. Er is plek voor ongeveer 350 mensen. Die zitten op anderhalve meter afstand.

Het voorprogramma met K& G 3 start om 13.30 uur. De Kersttaptoe show zelf duurt van 14.30 uur tot 16.30 uur. Er zijn onder meer optredens van drie orkesten van K&G, de Band of Liberation en Adest Musica. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn te koop via het VVV Leiden en Marchingband Management.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×