Kandidatenlijst PvdA Leiden officieel vastgesteld

Zonder wijzigingen hebben de leden van de PvdA in Leiden de kandidatenlijst vastgesteld waarmee de partij de komende raadsverkiezingen in gaat. “Daarmee presenteren we een sterk team voor de komende jaren”, stelt lijsttrekker Abdelhaq Jermoumi. “Onze kandidaten komen overal uit de Leidse bevolking en hebben allen verschillende achtergronden. Daarmee is de lijst een goede vertaling van onze campagneslogan: Thuis in jouw buurt!”

In de top 10 staat na fractievoorzitter Abdelhaq Jermoumi Bo Lemmens op plek 2. Zij is nieuw in de Leidse politiek, maar deed al veel ervaring op in de PvdA. Zij was eerder burgerraadslid in Maastricht en werkt bij de SER. Op plek 3 staat Marc Newsome die al enkele jaren duoraadslid is. Plek 4 en 5 zijn voor voor Martijn Otten en Tiny Klever, die nu allebei al raadslid zijn.

Definitieve kandidatenlijst PvdA Leiden

1 Abdelhaq Jermoumi
2 Bo Lemmens
3 Marc Newsome
4 Martijn Otten
5 Tiny Klever
6 Esmee van Meer
7 Roel Becker
8 Gerieke Prins
9 Magda van der Star
10 Elwin Wolters
11 Abdullah Al-Awwadi
12 Suzan Paulussen
13 Jaap Stokking
14 Ricky Rajaram
15 Koen Lenferink
16 Joseph Seh
17 Jikke Woltering
18 Arthur van Geel
19 Mostafa Lahlafi
20 Jeroen Moors
21 Fien Boumans
22 Thijs de Groot
23 Conny Broeyer
24 Drieske Mangnus
25 Marisa Monsanto
26 Suzanne van der Jagt
27 Tjeerd Scheffer
28 Jacintha Groen
29 Leen Ooms
30 Marleen Damen

Leiden Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×