(Foto: Stichting Nadja).

Leiderdorpse afvalcontainers opgefleurd door stickers van van stichting Nadja

Leiderdorpers die hun grijze afvalcontainer kleurrijker willen maken, kunnen bij stichting Nadja vrolijke dierenstickers bestellen. Door een sticker te bestellen wordt stichting Nadja, die zich inzet voor kinderen met een beperking, financieel geholpen.

De stickers voor de afvalcontainers zijn onderdeel van het project ‘kunstwerken in buitenruimtes’ en gemaakt door de jongeren van de spelmiddag van stichting Nadja. “Om deze bijzondere jongeren beter zichtbaar te maken, willen we laten zien dat zij niet alleen zorg nodig hebben maar daadwerkelijk iets bijdragen”, zegt een woordvoerder van stichting Nadja. “Zij maken met hun kunst de wereld een stukje mooier en vrolijker. Dit blijkt zo’n succes, dat we voorlopig doorgaan met dit project en inmiddels ook in opdracht werken.”

Op de website van stichting Nadja zijn de afvalcontainerstickers te bestellen. Er is keuze uit twee verschillende formaten. Ook buiten Leiderdorp kunnen de stickers worden ingezet.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×