Kilo's drugs aangetroffen in auto bij A4 Bospoort Leiderdorp

De politie heeft gisteren bij een controle van een auto op parkeerplaats Bospoort langs de A4 in Leiderdorp een 41-jarige man uit Nootdorp aangehouden vanwege het bezit van een grote hoeveelheid drugs.

De bestuurder van deze auto viel op in het verkeer door zijn weggedrag. Bij de controle van de bestuurder kregen de agenten een vermoeden dat hij drugs vervoerde in zijn auto. Bij een zoektocht door de auto werden acht zakken xtc-pillen aangetroffen. De agenten hebben de man aangehouden voor het bezit van 8,5 kilo harddrugs.

Inbeslagname
Op het politiebureau vond de politie bij fouillering van de verdachte nog een blokje hasj. De verdovende middelen, zevenhonderd euro contant geld en de twee mobiele telefoons van de verdachte zijn in beslag genomen. De man is op last van de hulpofficier van justitie in verzekering geplaatst.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×