De ingeslagen ruit is inmiddels dicht getimmerd. (Foto: Sleutelstad).

Nieuwe poging tot inbraak bij juwelier Rob van Gerner

Opnieuw is er ingebroken bij juwelier Rob van Gerner aan de Breestraat, althans een poging daartoe. In de nacht van zondag op maandag werd een ruit van het pand gebroken waarna de inbreker of inbrekers op een rolluik stuitten. Er zijn camerabeelden die bekeken worden.

De bolle ruit die is gebroken, is volgens de juwelier zeer kostbaar en moeilijk te vervangen omdat dit type ruiten lastig te vinden zijn. Twee jaar geleden werd er ook al ingebroken bij de juwelier. Toen wisten de inbrekers wel binnen te dringen. De buit bedroeg ongeveer een ton.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×