Foto ter illustratie. (Foto: Googlemaps).

Rijnhart Wonen, Ons Doel en Portaal nemen 1.132 woningen over in Voorschoten en Leiden

Woningcorporaties Rijnhart Wonen, Ons Doel en Portaal ondertekenden deze week een overeenkomst voor de overname van 1.132 woningen in Voorschoten en Leiden van Woonzorg Nederland.

Rijnhart Wonen en Ons Doel nemen de woningen in Voorschoten over. De woningen in Leiden gaan naar Portaal. Voor huurders verandert er niets, zij kunnen in hun woning blijven wonen en hun huurcontract blijft ongewijzigd. Naar verwachting vindt de daadwerkelijke overdracht van de woningen plaats in het tweede kwartaal van 2022.

De overdracht betekent niet dat Woonzorg Nederland helemaal vertrekt uit Voorschoten en Leiden, benadrukt bestuursvoorzitter Cees van Boven. “De opgave in de regio is groot, en we blijven hier betaalbare seniorenwoningen aanbieden. Door de vergrijzing groeit de behoefte, wij richten ons daarom meer op collectieve woonvormen.”

 

Leiden Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×