(Video: Yoni Heijmans / Robbert Beurse).

Grootste, mooiste, maar laatste kerstmarkt tuincentrum Voorschoten

Voor de Intratuin in Voorschoten is het echt de laatste keer dat de winkel in kerstsferen is gehuld. In maart volgend jaar verhuist het tuincentrum naar Lisse. Om feestelijk afscheid te nemen van het huidig pand is er dit jaar flink uitgepakt met een extra grote kerstshow.

Dat het de laatste kerstshow is komt toch voor sommige trouwe kerstmarktbezoekers als een verrassing. “Ik kom hier al ‘honderd jaar'”, zegt een bezoekster. “Ik had wel gehoord dat ze ooit wel eens weg zouden gaan, maar ik schrik ervan dat dit de laatste keer is. Ik ga het vreselijk missen.”

Zelf heeft eigenaar Sjaco Griffioen niet zoveel met kerst. “In het tuincentrum zijn we al vanaf augustus bezig met kerst”, zegt Griffioen met een zucht. “Dit is nu de grootste, mooiste kerstmarkt ‘ever’ in dit pand. De kerstmarkt wordt na de verhuizing naar Lisse nog groter en mooier. Bij het ontwerp van het nieuwe pand is daar al rekening mee gehouden.”

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×