(Foto: Sleutelstad).

Voorschoten en Wassenaar trekken nog drie jaar samen op

De samenwerking tussen de gemeenten Wassenaar en Voorschoten, Wassenaar-Voorschoten Marketing en de Bibliotheek-VVV Wassenaar is met drie jaar verlengd. In de afgelopen drie jaar heeft de samenwerking al veel opgeleverd zoals de realisatie van VVV’s en ook de vernieuwde website Wassenaar-Voorschoten.info waar alle toeristische en recreatieve voorzieningen te vinden zijn.

“Bezoekers zijn belangrijk voor de economie en vitaliteit van onze dorpen en kennen geen gemeentegrenzen”, zegt de Voorschotense wethouder Paul de Bruijn. Toeristen zorgen voor extra bestedingen en dragen bij aan de werkgelegenheid. “Daar hebben wij allemaal profijt van.”

De lokale marketing organisatie, Wassenaar-Voorschoten Marketing, werkt volgens voorzitter Ralf Meppelder binnen regionale samenwerkingsverbanden om ‘het verhaal van dit bijzondere gebied’ tot leven brengen. Meppelder vindt de voortzetting van de samenwerking dan ook een logische stap.

Er wordt de komende periode gewerkt aan de kwaliteitsverbetering van voorzieningen en het vergroten van werkgelegenheid. Ook het versterken van het cultureel erfgoed, groen en het vestigings- en investeringsklimaat krijgt volop aandacht.

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×