Leidse kroegen gaan live-concerten streamen. (Foto: Emile van Aelst)

Leiden krijgt met Glazen (T)Huis een online kroegentocht

Een weekeinde vol online livemuziek. Dat staat Leiden te wachten in het weekeinde van 8 en 9 januari 2022. Kroeg-eigenaren en culturele en evenementenorganisaties hebben de handen ineengeslagen en organiseren Glazen (T)Huis.

Vanuit de huiskamer kan er gekeken worden naar verschillende optredens die worden gestreamd vanaf meerdere Leidse locaties. Van jazz tot blues, rock tot singer-songwriter en alles ertussenin. De stream van het evenement is te zijner tijd te vinden op de facebookpagina en op www.glazenthuis.com. Daar verschijnt ook de line-up.

Met donaties hopen de organisatoren de bands en de Stichting Jeugd en Welzijn te kunnen steunen.

Stichting Jeugd en Welzijn is opgericht in 2014 door vijf moeders uit Leiden. De moeders vinden dat ondanks de welvaart in Nederland er nog steeds veel kinderen thuisblijven bij een schoolreisje, vanwege de eigen bijdrage. En dat er teveel kinderen zonder ontbijt naar school gaan en nooit eens op vakantie gaan. Door hen activiteiten aan te bieden, hopen ze herinneringen te geven die ze nog jaren herinneren.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×