(Foto's: Emile van Aelst en Regio15).

Man (37) gewond bij schietpartij Haarlemmerweg

Bij garagebedrijf Dick Swart aan de Haarlemmerweg is vannacht rond 1.00 uur een schietpartij gemeld. Politie, en ambulance kwamen als eerste ter plaatse. Agenten in kogelwerende vesten gingen het pand binnen. Daar troffen agenten een gewonde man aan met vermoedelijk een schotwond.

Direct kwam de hulpverlening op gang. De brandweer werd opgeroepen om het slachtoffer vanaf de eerste etage naar beneden te halen en een Mobiel Medisch Team verleende eerste hulp aan het slachtoffer.

In de omgeving werd door politie gezocht naar gevluchte verdachten. Daarbij werd niemand aangetroffen. Nadat het slachtoffer vervoerd was naar het ziekenhuis startte de politie een uitgebreid onderzoek in en bij het pand aan de Haarlemmerweg. Tactisch en forensisch rechercheurs stelden daarbij onder andere sporen veilig. Ook hoorden agenten een paar getuigen.

Camerabeelden
De politie is nog op zoek naar getuigen die iets hebben gezien of gehoord van het schietincident. Beelden uit de omgeving kunnen leiden naar de dader of daders. Daarom is de politieĀ  ook benieuwd naar camerabeelden uit de omgeving waar vluchtende verdachten op kunnen staan.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×