(Foto: PR).

Inschrijving eerste editie Duin en Bollen Vierdaagse geopend

Voor iedereen met meer bewegen als goed voornemen: Op 1 januari is de inschrijving van de allereerste Duin en Bollen Vierdaagse (DBV) geopend.

Dit wandelfestijn wordt gehouden van donderdag 6 tot en met zondag 9 oktober 2022. De wandelaars doen alle dorpen aan in de Duin- en Bollenstreek. De start en finish tijdens de eerste twee dagen zijn bij de Keukenhof in Lisse. Het vertrek tijdens de twee slotdagen is in Noordwijk. dat geldt ook voor de grote finale-ontvangst op zondag.

Organisator Tjeerd Scheffer die in de Leidse regio ook al sinds de eerste editie de trekker is van de Leiden Marathon, hoopt dat het sportieve evenement in oktober zo’n vijfduizend deelnemers zal trekken. “En dan elk jaar vijfduizend erbij tot we aan de 25.000 zitten”, zei Scheffer eerder tegen Sleutelstad. Als het aan de sportieve Leidenaar ligt wordt de DBV de tegenhanger van de Nijmeegse vierdaagse.

De afstanden waarvoor kan worden ingeschreven zijn 40, 30, 20 en 15 kilometer. Kinderen kunnen kiezen voor de Kids Walk van 5 kilometer. Inschrijven kan via de website www.db4daagse.nl. Ook worden er nog vrijwilligers gezocht. Zij kunnen zich aanmelden via de website of met een mailtje naar info@db4daagse.nl. Het vierdaagse-bureau is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag via 071-8200434.

Regio Sport Duin en Bollen Vierdaagse


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×