(Foto's: Regio15).

Uitslaande brand in flat, onderste verdiepingen ontruimd

In een woning op de derde etage van een flat aan de Tine van Dethstraat in de Stevenshof heeft zondagochtend een uitslaande brand gewoed. De brand brak even na 10.15 uur uit, waarna het portiek vol kwam te staan met rook. De onderste vier verdiepingen van de flat zijn ontruimd.

Vanwege de rookontwikkeling is de brandweer met meerdere eenheden ter plaatse en is opgeschaald naar ‘grote brand’. Volgens de brandweer gaat het om een brand in de keuken van de woning. Een deel van de flatbewoners is op eigen beweging naar buiten gegaan.

Tijdens het blussen van de brand was een deel van de nabijgelegen Stevenshofdreef afgesloten voor auto’s.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×