(Foto's: Emile van Aelst).

Warme nieuwjaarsduik bij Valkenburgse Meer

Er viel weinig te trotseren, want echt koud was het niet voor de enkele tientallen personen die op nieuwjaarsdag een duik namen in het Valkenburgse Meer. Met 13,1 graden, gemeten in De Bilt, was het officieel de warmste 1 januari ooit gemeten, aldus Weer.nl. Veel mensen maakten daar graag gebruik van door op eigen houtje een nieuwjaarsduik te nemen.

Ondanks dat al voor het tweede jaar de officiële nieuwjaarsduik bij Brasserie Buitenhuis niet doorging, kwamen er rond één uur toch verschillende groepen vrienden en families om een duik te nemen in het meer. Met een vertraging van twee jaar door corona hoopt Bob Meijer van Brasserie Buitenhuis volgend jaar toch echt het eerste lustrum van de Buitenhuis Nieuwjaarsduik te organiseren.

Leiden Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×