Meta Knol bij Licht op Leiden. (Foto: Sleutelstad).

Deze week in Licht op Leiden: Leiden 2022-directeur Meta Knol

In de eerste uitzending van Licht op Leiden in 2022 praat Rens Heruer met Meta Knol. Knol is de directeur van Leiden European City of Science 2022. Ze vertelt in het programma over Leiden 2022 en de totstandkoming daarvan. Ook vertelt ze over haar periode als directeur van museum De Lakenhal. Het programma wordt vandaag om 14.00 uur op Sleutelstad TV uitgezonden en vervolgens verschillende keren herhaald.

Licht op Leiden
In het praatprogramma Licht op Leiden gaan Rens Heruer en Ton Kohlbeck een gesprek aan met een bijzondere gast. Elke zondag om 14.00 uur op Sleutelstad TV. Kijk alle afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Cultuur Leiden Science Leiden 2022 Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×