Emiel de Vroege en Marcel Overdijk van het Bonaventuracollege Burggravenlaan wonnen vorig jaar de verkiezing. (Foto: Robbert Beurse).

D66 Leiden zoekt naar de beste conciërge van het jaar

D66 Leiden heeft de zoektocht naar de beste, leukste en meest behulpzame conciërge van Leiden gestart. Afgelopen jaar ging de titel van ‘Conciërge van het Jaar’ naar Emiel de Vroege en Marcel Overdijk van het Bonaventuracollege Burggravenlaan.

De partij vindt dat de conciërges in het zonnetje gezet moeten worden. “Conciërges hebben een sleutelrol op scholen, maar hun werk blijft nog vaak onderbelicht. Zeker tijdens de coronacrisis zijn scholen op de proef gesteld en zien we dat conciërges naast hun dagelijkse werkzaamheden nog veel meer verantwoordelijkheden op zich nemen.”

Nominatie
Alle scholen kunnen tot uiterlijk 10 februari een e-mail sturen met daarin de naam van de conciërge, de school en een korte motivatie naar concierge@d66leiden.nl. Geef daarin aan waarom juist deze conciërge het verdient om dé Conciërge van het Jaar te worden. Eind februari komt D66 naar de school van de winnende conciërge om de prijs uit te reiken.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×