Vaccinatielocatie ZalenA4 in Leiderdorp. (Foto: Rob van Dullemen).

Boosterprik zonder afspraak nu ook in Leiderdorp

De GGD Hollands Midden start vandaag met het zetten van boosterprikken zonder afspraak. Mensen die nog geen afspraak hebben gemaakt, of hun prikafspraak willen vervroegen kunnen vanaf vanochtend op de priklocatie terecht.

Bezoekers van de vaccinatielocatie moeten rekening houden met een wachttijd. “Ook moet je niet vergeten om een ID-bewijs bij je te hebben en binnen een mondkapje te dragen”, laat een woordvoerder van de GGD weten.

Ruimte
Omdat veel mensen al een boosterprik hebben gehaald, zag de GGD dat er de komende dagen en weken ruimte in de planning ontstond. Locaties waar de afspraken al iets terugliepen, zoals in Leiderdorp, starten daarom met een boosterprik zonder afspraak.

In Hollands Midden is boosterprik zonder afspraak op dit moment mogelijk in Bergambacht en Leiderdorp. “Op andere locaties is het nog niet mogelijk om langs te komen voor een boosterprik zonder afspraak”, waarschuwt de GGD om teleurstellingen te voorkomen.

Advertentie

Leiden Leiderdorp Regio Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×